ADVIESTRAJECT VOOR ONDERNEMERS

ONZE AANPAK

Elk adviestraject start met een gratis kennismakingsgesprek om je behoeften en wensen in kaart te brengen. Samen bekijken wat je nu nodig hebt om de eerste stap te zetten naar een nieuwe toekomstvisie en groei, persoonlijk en professioneel. Je kiest dat traject dat het beste bij je past, we plannen momenten in waar we dieper ingaan op jouw uitdagingen en die eventuele blokkages opheffen die je nu weerhouden om de volgende stap te zetten.

ONE DAY, OR DAY ONE: YOU DECIDE.

VOOR WIE

Ben je een ondernemer of starter die wil investeren in de ontwikkeling van zijn/haar business en wil je geïnspireerd worden en bijleren over alle aspecten van het leiden van je bedrijf op strategisch marketing en communicatievlak? Ben je een ondernemer die op zoek is naar een sparringpartner, klankbord en advies en even stil wil staan bij de essentie van je bedrijf en wil je dit samen met een enthousiaste, gemotiveerde partner vorm geven en realiseren?

DAN IS ONS ADVIESTRAJECT
IETS VOOR JOU!

RESULTAAT

  • Je ontwerpt een visie die inspireert
  • Je behoudt je focus en werkt doelgericht
  • Je werkt pro-actief i.p.v. re-actief
  • Je houdt je budget onder controle
  • Je laat je minder afleiden door energievreters en korte termijn oplossingen
  • Je krijgt meer vrijheid en bewegingsruimte

JE FOCUST OP GROEI
EN STAAT VOOR JE KEUZES.

Onze trajecten

ESSENTIALS

Leg de fundamenten
voor de toekomst.
Lees meer

action changes things

ADVANCED

Stel je doelen en werk
een succes-strategie uit.
Lees meer

action changes things

EXCELLENCE

Volledig business traject
op maat.
Lees meer

action changes things

Onze tarieven

Elk traject wordt persoonlijk en op maat uitgewerkt, afhankelijk van de behoeften en wensen. Neem contact met ons op en we bekijken vrijblijvend samen welk formule het meest voordelig is voor jou.

NOOD AAN BUSINESS COACHING? Lees meer

Wens je meer informatie

adviestraject ondernemers

De informatie verstuurd met dit formulier wordt enkel gebruikt om aan uw aanvraag te voldoen. Na het verwerken van uw aanvraag, wordt deze data opnieuw verwijderd

Wat onze klanten zeggen

Ik heb met Ann als business coach samengewerkt bij de opstart van mijn zaak, ‘Jouw verhaal’.

Ann verstaat als geen ander om de juiste, essentiële vragen te stellen tot het helemaal duidelijk is welke richting je met je onderneming uit wil en welke rol je daar zelf wenst in te spelen, nu en in de toekomst, aansluitend bij je passies en je competenties. Op deze manier speelt Ann eigenlijk ook haar rol als personal coach uit, je voelt dat ze ook op dat terrein erg beslagen is. Ann werkt zowel vanuit theoretische invalshoeken als met concrete oefeningen en tips, een erg complete en resultaatgerichte aanpak, betrokken en flexibel. Met de nodige rust, maar tegelijkertijd ook erg efficiënt. Een absolute aanrader voor alle ondernemers of ondernemers in spe!

Annick De Smet – zaakvoerder Jouw verhaal

Toen ik Ann ontmoette was Villa Verte nog steeds een wens, een droom die nog zo veraf bleek. Ik vroeg haar me te helpen om het in de wereld te zetten. Ze werkte met mij een strategisch plan uit, nam me systematisch mee op pad richting concretisatie en nodigde me uit tot het zetten van stappen, dit op mijn eigen ritme. Hoeveel keren dat ik onderweg dacht, dit lukt nooit. Telkens weer wist ze me terug te verbinden met mijn droom waarvoor ik het allemaal deed en zo de moed te geven om hindernis per hindernis op te pakken.. Nu een jaar later, en zoveel ervaringen rijker, is Villa Verte realiteit geworden.

Ann is een top dame die je aanzet tot actie en resultaten!

Sonja Van Bouchaute – Zaakvoerder Life Essence & Villa Verte