Advanced

STEL JE DOELEN EN WERK EEN SUCCES-STRATEGIE UIT

Voor wie?

Je weet wat je wil en bent op zoek naar een partner die samen met jou doelstellingen bepaalt op korte en lange termijn, een strategie uitwerkt om deze doelstellingen te bereiken, gekoppeld aan een succesvol actieplan.

Wat?

Via efficiënte bedrijfsmethoden en jarenlange ervaring begeleidt en adviseert Ann je en bepaal jij je  doelstellingen, afgestemd op de missie en visie van jouw bedrijf. We ontwikkelen een strategisch plan aan de hand van jouw SWOT-analyse, rekening houdend met de markt waarin je actief bent, consumenten die je wenst te benaderen en je concullega’s worden gescreend. Je activiteiten en aanbod worden getoetst en in lijn gebracht met de nieuwe strategie. Budgetten worden in kaart gebracht, zodat jij weloverwogen beslissingen kan nemen voor groei en vernieuwing in je bedrijf. Je strategisch plan is je leidraad die je structuur, focus en rust brengt en er zo meer tijd komt voor creativiteit en vrijheid om je zaak te leiden zoals jij dat wil.

HOE?

 1. We starten met een gratis kennismakingsgesprek waarin we de behoeften, wensen en doelstellingen voor jouw bedrijf in kaart brengen.
 2. We ontwerpen een voorstel op maat voor je uit. Kan je je hierin vinden, dan gaan we aan de
 3. Tijdens het intake-gesprek bepalen we kwalitatieve en kwantitatieve doelstellingen op korte en lange termijn om resultaten en groei op korte én lange termijn te realiseren.
 4. Tijdens individuele adviesgesprekken bekijken we verschillende mogelijkheden en scenario’s en bouwen we samen een strategisch plan uit.
 5. Tijdens het synthesegesprek ronden we het traject af en bespreken we het adviesrapport en guideline zodat jij aan de slag kan met het uitgewerkte actieplan.
 6. Follow-up per e-mail tot 3 maanden na het beëindigen van het adviestraject.

Resultaat

 • Je neemt je onderneming onder de loep, kiest de juiste strategie en hebt een lange termijn visie.
 • Je behoudt je focus en werkt doelgericht.
 • Je creëert rust en structuur, nu en op lange termijn.
 • Je laat je minder afleiden door energievreters en korte termijn oplossingen.
 • Je hebt een roadmap en draaiboek die je leiden tot groei en succesvol ondernemen.

DUUR ADVIESTRAJECT ADVANCED?

2 tot 4 maanden.

Wil je aan de slag met het Advanced adviestraject?

Contacteer Designato