ESSENTIALS

LEG DE FUNDAMENTEN VOOR DE TOEKOMST

Voor wie?

Je hebt vragen als: Wat wil ik nu écht? Wat past bij mij? En hoe vertaal ik dit naar mijn professioneel leven, mijn project, mijn bedrijf?

Wat?

Via efficiënte coaching methoden en jarenlange bedrijfservaring begeleidt Ann je en krijg je meer zicht op je innerlijke waarden, talenten, energizers en vaardigheden. Die aspecten in je leven die bepalen wat jij écht wil en nodig hebt, om zo je missie en visie te ontdekken.  Ann luistert naar je, adviseert, helpt je om jouw mogelijkheden te verruimen. Je gaat zelf aan de slag via aangereikte tools en handvaten.  Zo brengt je alle nieuwe inzichten op een gestructureerde manier bij elkaar. We finetunen samen jouw missie en visie, toetsen deze aan je huidige en toekomstige activiteiten. Je krijgt een blauwdruk waarmee je aan de slag kan om je doelstellingen te formuleren en een succes-strategie uit te werken.

HOE?

 1. We starten met een gratis kennismakingsgesprek waarin we jouw behoeften, wensen en doelstellingen in kaart brengen.
 2. We ontwerpen een voorstel op maat voor je uit. Kan je je hierin vinden, dan gaan we aan de slag.
 3. Tijdens het intake-gesprek verkennen we jouw waarden, talenten, energizers en vaardigheden, de fundamenten voor jouw missie en visie.
 4. In vervolgsessies verdiepen we en bekijken we die obstakels die je nu tegen houden om de volgende stap te zetten, vergroten we je perspectief en creëren meer keuzemogelijkheden.
 5. Je gaat zelf aan de slag met aangereikte tools en handvaten en wat je hebt uitgewerkt bespreken we in de vervolgsessies.
 6. Tijdens het synthesegesprek ronden we het traject af en bespreken we mogelijkheden voor een eventueel vervolgtraject, zodat je dat bereikt wat je zelf hebt uitgestippeld.
 7. Follow-up per e-mail tot 2 maanden na het beëindigen van het adviestraject.

Resultaat

 • Je ontwerpt zelf je eigen toekomst, je weet wat je wil.
 • Je krijgt inzicht in die aspecten die fundamenteel belangrijk zijn in jouw leven.
 • Je hebt een blauwdruk die je helpt om gestructureerd, doelgericht de volgende stappen te zetten.
 • Je leert helder en éénduidig te formuleren waar je voor staat en kan dit ook efficiënt overbrengen naar diegenen die je wil bereiken en die met je samen werken.

DUUR ADVIESTRAJECT ESSENTIALS?

1 tot 2 maanden

Wil je aan de slag met het Essentials adviestraject?

Contacteer Designato