EXCELLENCE

VOLLEDIG BUSINESSTRAJECT OP MAAT

Voor wie?

Als ondernemer wil je investeren in de ontwikkeling van jezelf en groei van je bedrijf en je wil je hierbij professioneel laten begeleiden. Je wil bijleren over het leiden van je bedrijf op strategisch, marketing en communicatievlak. Je wil bewust tijd vrijmaken voor jezelf en je onderneming, om nadien vanuit deze rust en creativiteit, de essentie van jezelf en bedrijf te realiseren.

Wat?

Via efficiënte bedrijfs- en coachingmethoden en jarenlange ervaring begeleidt Ann je en krijg je meer zicht op je innerlijke waarden, talenten, energizers en vaardigheden. Die aspecten in je leven die bepalen wat jij écht wil en nodig hebt, om zo je missie en visie te bepalen.  Je kiest voor doelstellingen, afgestemd op de missie en visie van jouw bedrijf. We werken aan een strategisch plan aan de hand van jouw SWOT-analyse, rekening houdend met de markt waarin je actief bent, consumenten die je wenst te benaderen en je concullega’s worden gescreend. Je activiteiten en aanbod worden getoetst en in lijn gebracht met de nieuwe strategie. Budgetten worden in kaart gebracht, zodat jij weloverwogen beslissingen kan nemen voor groei en vernieuwing in je bedrijf. Je strategisch plan is je leidraad die je structuur, focus en rust brengt en er zo meer tijd komt voor creativiteit en vrijheid om je zaak te leiden zoals jij dat wil. We begeleiden en adviseren je tijdens  het volledige traject, volgen op, evalueren en sturen bij waar nodig.

HOE?

 1. We starten met een gratis kennismakingsgesprek waarin we jouw behoeften, wensen en doelstellingen in kaart brengen.
 2. We ontwerpen een voorstel op maat voor je uit. Kan je je hierin vinden, dan gaan we aan de slag.
 3. Tijdens het intake-gesprek stellen verkennen we jouw waarden, talenten, energizers en vaardigheden, het fundament voor jouw missie en visie.
 4. Tijdens individuele adviessessies verdiepen we, bekijken we die obstakels die je nu tegen houden om de volgende stap te zetten, vergroten we je perspectief en creëren meer keuzemogelijkheden. We bekijken verschillende mogelijkheden en scenario’s en bouwen samen een strategisch plan uit.
 5. Tijdens het synthesegesprek ronden we het traject af en bespreken we het adviesrapport en guideline zodat jij aan de slag kan met het uitgewerkte actieplan.
 6. Follow-up per e-mail tot 3 maanden na het beëindigen van het adviestraject.

Resultaat

 • Je bedrijf heeft een duurzame missie en visie
 • Je werkt strategisch waardoor je bedrijf op korte én lange termijn groeit
 • Je behoudt je focus en werkt resultaatgericht
 • Je werkt pro-actief i.p.v. re-actief
 • Je houdt je budget onder controle
 • Je hebt een goed beeld over de markt, concullega’s en consumenten
 • Je actieplan geeft je structuur en ruimte om authentiek te ondernemen
 • Je werkt aan een futureproof bedrijf, mee evoluerend binnen een snel veranderende markt.

DUUR ADVIESTRAJECT EXCELLENCE?

6 tot 9 maanden

Wil je aan de slag met het Excellence adviestraject?

Contacteer Designato