ADVIESTRAJECT VOOR ORGANISATIES

ONZE AANPAK

Elk adviestraject start met een gratis kennismakingsgesprek om behoeften en wensen voor je organisatie in kaart te brengen. Bij de start van het adviestraject concretiseren we in het intake-gesprek deze behoeften en wensen in kwalitatieve en kwantitatieve doelstellingen. Tijdens individuele sessies bekijken we mogelijkheden en samen bouwen we aan het strategisch actieplan voor je bedrijf. Tot slot mag je rekenen op een adviesrapport en guideline voor de uitvoering.

PERSOONLIJK, OP MAAT, FLEXIBEL.

VOOR WIE

Staat je bedrijf op een kantelpunt en wil je investeren in groei en vernieuwing? Je wil je bedrijf in kaart brengen op strategisch, commercieel en organisatorisch vlak. Je hebt nood aan advies, een sparringpartner, iemand die structuur en rust brengt in de dagdagelijkse business en mee denkt over een vernieuwende succes-strategie. Samen gebracht in een goed doordacht actieplan?

DAN KIJKEN WE ER NAAR UIT
OM KENNIS TE MAKEN.

RESULTAAT

  • Je bedrijf heeft een duurzame missie en visie
  • Je werkt strategisch waardoor je bedrijf op korte én lange termijn groeit
  • Je behoudt je focus en werkt resultaatgericht
  • Je werkt pro-actief i.p.v. re-actief
  • Je houdt je budget onder controle
  • Je hebt een goed beeld over de markt, concullega’s en consumenten
  • Je actieplan geeft je structuur en ruimte om authentiek te ondernemen

EEN FUTUREPROOF BEDRIJF,
MEE EVOLUEREND BINNEN
EEN SNEL VERANDERENDE MARKT

Onze tarieven

Elk traject wordt persoonlijk en op maat uitgewerkt, afhankelijk van de behoeften en wensen. Neem contact met ons op en we bekijken vrijblijvend welk formule het meest voordelig is voor jou.

Wens je meer informatie

Adviestraject organisators

De informatie verstuurd met dit formulier wordt enkel gebruikt om aan uw aanvraag te voldoen. Na het verwerken van uw aanvraag, wordt deze data opnieuw verwijderd

Wat onze klanten zeggen

Bovenop haar uitgebreide bedrijfskennis, beschikt Ann over een set sociale vaardigheden en coaching capaciteiten die zeer waardevol bleken te zijn in tijden van verandering. Ik bewonder haar professionele attitude, communicatiestijl en haar integriteit. Evenzeer heeft ze de juiste eigenschappen om organisaties te ondersteunen en te begeleiden in hun groeiproces.

Werner Verbruggen – Mgr. General Department Oxfam Fairtrade

Als je samenwerkt met Ann kom je in een professionele cocon terecht.  Ze luistert zeer goed naar haar klant, ziet snel opportuniteiten, denkt goed na en gaat meteen over tot actie!  Ze heeft een enorme interesse in mensen en is bereid om haar waarden met hen te delen.  Steeds voetjes op de grond… altijd begeleid door een charmante glimlach.

Gino Aenspeck – Sales Manager Benelux-Nordics