BUSINESS COACHING VOOR ONDERNEMERS

ONZE AANPAK

Elk coachingtraject start met een gratis kennismakingsgesprek. In afzonderlijke coachingsessies bekijken we samen wat je nu zelf nodig hebt en welke doelen je wil bereiken. We staan stil bij je talenten, waarden, overtuigingen, die jou authentiek maken. We zoomen in op eventuele blokkages die je persoonlijke en professionele groei belemmeren en creëren meer mogelijkheden zodat je bewuste keuzes kan maken, die passen bij jouw kernwaarden en wie je écht bent. Zo kan je vanuit rust en vertrouwen die stappen zetten, die je brengen wat je zelf voor ogen hebt.

WIL JE ECHT VERANDEREN,
LAAT VAN JE HOREN!

VOOR WIE

Ben je een profesional of ondernemer die wil investeren in zijn/haar persoonlijke ontwikkeling? Ben je op zoek naar een sparringpartner, klankbord en advies en wil je even stil staan bij de essentie van je bedrijf of carrier? En wil je dit samen met een enthousiaste, gemotiveerde partner vorm geven en realiseren?

DAN IS BUSINESS COACHING
IETS VOOR JOU!

RESULTAAT

  • Je kent je waarden, talenten en overtuigingen
  • Je focust op wat je goed en graag doet
  • Je vergroot je keuzemogelijkheden en dit brengt rust
  • Je krijgt meer energie en vrijheid
  • Je gaat doelgericht aan de slag en bereikt dat resultaat dat je zelf hebt vooropgesteld
  • Je schakelt hulpbronnen in die je brengen waar jij wil
  • Je hebt nieuwe inzichten en gaat bewuster aan de slag.

JE STAAT IN JE KRACHT
EN BENT AUTHENTIEK!

Onze tarieven

Elk traject wordt persoonlijk en op maat uitgewerkt, afhankelijk van de behoeften en wensen. Als zelfstandige ondernemer kan je eveneens loopbaancheques inzetten voor coaching en begeleiding van je carrière als zelfstandige.

Designato werkt als loopbaancoach via Arcturus, erkend loopbaancentrum door de VDAB.  Zo kan je voor 80€ genieten van 8 uur coaching en begeleiding, waar we je behoeften en wensen in kaart brengen en die topics bespreken waar je nu tegen aan loopt. Neem contact met ons op en we bekijken vrijblijvend samen welk formule het meest voordelig is voor jou.

Wens je meer informatie

business coaching ondernemers

De informatie verstuurd met dit formulier wordt enkel gebruikt om aan uw aanvraag te voldoen. Na het verwerken van uw aanvraag, wordt deze data opnieuw verwijderd

Wat onze klanten zeggen

Ik heb met Ann als business coach samengewerkt bij de opstart van mijn zaak, ‘Jouw verhaal’.

Ann verstaat als geen ander om de juiste, essentiële vragen te stellen tot het helemaal duidelijk is welke richting je met je onderneming uit wil en welke rol je daar zelf wenst in te spelen, nu en in de toekomst, aansluitend bij je passies en je competenties. Op deze manier speelt Ann eigenlijk ook haar rol als personal coach uit, je voelt dat ze ook op dat terrein erg beslagen is. Ann werkt zowel vanuit theoretische invalshoeken als met concrete oefeningen en tips, een erg complete en resultaatgerichte aanpak, betrokken en flexibel. Met de nodige rust, maar tegelijkertijd ook erg efficiënt. Een absolute aanrader voor alle ondernemers of ondernemers in spe!

Annick De Smet – zaakvoerder Jouw verhaal. www.jouwverhaal.be

Als je samenwerkt met Ann kom je in een professionele cocon terecht.  Ze luistert zeer goed naar haar klant, ziet snel opportuniteiten, denkt goed na en gaat meteen over tot actie!  Ze heeft een enorme interesse in mensen en is bereid om haar waarden met hen te delen.  Steeds voetjes op de grond… altijd begeleid door een charmante glimlach.

Gino Aenspeck – Sales Manager Benelux-Nordics