• WORD ARCHITECT
    VAN JE TOEKOMST

VOOR WERKNEMERS, PROFESSIONALS EN INDIVIDUEN

Loopbaanbegeleiding en personal coaching, een investering in jezelf

Als je open staat om je professioneel en oplossingsgericht te laten begeleiden en je concrete stappen wil zetten om een positieve verandering te brengen in je leven, laat dan van je horen.

In het loopbaancoaching-traject begeleiden en faciliteren we individuen en professionals bij het krijgen van zicht in zichzelf, talenten en drijfveren. Dit inzicht vertalen we concreet naar persoonlijke loopbaanwensen en -doelstellingen. Hierbij gebruiken we technieken en methodes, afgestemd op jouw behoeften en wensen.

In het Personal coaching-traject begeleiden we je met dat thema in je leven dat je wil aanpakken en veranderen. Je leert bewuster te leven, intenser te genieten en doelgerichter je leven in eigen handen te nemen. We bekijken de obstakels die je nu weerhouden om jouw leven te leiden. Via gerichte vragen en efficiënte methoden neem je beslissingen die voor jou belangrijk zijn en je leiden naar dat leven waar je zelf voor gekozen hebt

Loopbaan- en personal coaching bij Designato is integer, persoonlijk en in een vertrouwelijke context.

NOOD AAN BUSINESS COACHING? Lees meer

Loopbaancoaching

Design your career

Bekijk het aanbod

Personal coaching

Design your life

Bekijk het aanbod

Onze meerwaarde

Ann begeleidt je in het bereiken van je doelen, werkt mee aan je persoonlijke groei en het veranderen van gewoontes die je nu belemmeren om dàt te bereiken waar je gelukkig van wordt. Ann stelt je de vragen die jezelf nog niet hebt gesteld, onderzoekt samen met jou wat je drijft en wat je passies zijn. Je creëert je eigen visie op jouw leven en je komt tot inzichten en mogelijkheden die je voordien (nog) niet zag.

Je krijgt steun en dat duwtje in de rug om stappen te zetten en te realiseren waar je van droomt. Je leert bewuste en doordachte keuzes te maken die je weer energie geven. Je leert je leven zo te organiseren dat het ook aanvoelt als jouw leven. Het leven schikt zich naar jou, in plaats van omgekeerd.

Ann inspireert je en gaat samen met jou op ontdekkingsreis doorheen jouw wereld en ze laat je kwaliteiten (her)ontdekken of je talenten zien waar je het bestaan nog niet van af wist. Ze helpt je om een oplossing te formuleren en bereik je wat jij écht wil.

Wat onze klanten zeggen

Iederéén raakt wel eens in een dip in zijn of haar professionele loopbaan. Dit was bij mij niet anders toen ik bij Ann terecht kwam. Ann leerde me om structuur te brengen in mijn hoofd, om vragen en problemen duidelijk te benoemen.  Ze drukte me met mijn neus op de feiten, bood weerwerk op mijn vragen en stoomde me klaar om op een dag wél duidelijk te vertellen wat ik wilde.  Ik werk vandaag nog steeds bij die werkgever van toen,  in de job die ik voor ogen had: opdracht geslaagd dus!

An De Keyser – Management Assistant Möbius

Ik heb Ann leren kennen als een integere, professionele coach die enorm veel rust uitstraalt. Ann werkt op maat en tempo van de klant en neemt hiervoor haar tijd. Wat mij persoonlijk sterk is bijgebleven is de sessie waarbij de technieken van voice dialogue werden toegepast. Dit heeft mij een sterk nieuw inzicht gegeven. Tussen de verschillende sessies is Ann ook makkelijk bereikbaar voor vragen, bedenkingen en dergelijke. Dit geeft mij het gevoel dat ze samen met mij op pad is…

Anoniem

Vastbesloten om jouw business een boost te geven en benieuwd hoe we dit samen realiseren?