Wie is designato

Ann Van den Eynde is sinds 2011 bezielster van Designato en heeft meer dan 25 jaar bedrijfservaring in marketing- en communicatiefuncties in nationale en internationale organisaties. Zij werkte onder meer voor Sony Music, De Persgroep, Roularta Uitgeverij, Ecover, Oxfam ….

Ann adviseert, coacht en inspireeert individuen, ondernemers en organisaties tot groei en authenticiteit in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Ze neemt je mee op ontdekkingsreis en tekent samen jouw roadmap, die je richting geeft en mogelijkheden creëert, om de reis van je leven vorm te geven en te leven.

Dit doet ze door gebruik van verschillende organisatie-, communicatie- en coachingmethodieken. Haar focus ligt vooral op het ondersteunen van bewustzijnsverruiming en verdieping om zo te komen tot een duurzaam effect.

Onze missie

BE WITNESS OF HUMAN PURENESS AND BEAUTY

Designato kijkt naar het uniek zijn, de puurheid van ieder wezen, in al haar schoonheid en allesomvattendheid. We nodigen uit om trouw te blijven aan jezelf, jouw puurheid en dat leven te leiden waarvoor je bestemd bent. Om zo in al je vrijheid, vol vertrouwen je persoonlijke en professionele leven vorm te geven.  Zo draag jij op jouw unieke manier bij aan een betere wereld, in connectie met jezelf en anderen, vanuit je eigen missie en visie.

Onze visie

DESIGNATO
BUSINESS INSPIRATOR

Als business partner adviseert en inspireert Ann als geen ander en geeft ze een antwoord op jouw professionele vraagstukken. Ze is jouw sparringpartner en verruimt je blik en mogelijkheden. Ze denkt strategisch en creatief. Ze brengt structuur en werkt strategische, marketing– en communicatieplannen uit tot het gewenste resultaat.

Luisteren, de essentie doorgronden, mogelijkheden zien, zijn enkele van haar drijfveren om jouw bedrijf en producten/diensten op de kaart te zetten, bij de juiste doelgroep, rekening houdend met trends in de markt en concurrenten.

Aan Ann heb je een enthousiaste en gemotiveerde partner die er samen met jou naar streeft om een antwoord te vinden op jouw professionele uitdagingen en deze met een hands-on mentaliteit, onderbouwd met een goed doordacht plan, tot een goed einde te brengen.

DESIGNATO
CAREER & LIFE INSPIRATOR

Als coach hecht Ann veel belang aan open communicatie, wederzijds respect, vertrouwen, … om zo samen met jou de juiste keuzes te maken en stap voor stap deze te realiseren, ondersteund met een concreet en succesvol actieplan.

Haar opleidingen Personal Coach Essentials (Quintessence) en gecertificeerd NLP Practitioner en NLP Master Practitioner (Arcturus) hebben haar een degelijke basis en ervaring gebracht, als ook de opleidingen Sociale en Emotionele intelligentie (Vlerick Business School), Voice Dialogue Facilitator en Verbindende Communicatie.

Gebeten door communicatie en coaching blijft Ann zich bijscholen om jou professioneel te begeleiden en te ondersteunen in de droom die je zelf wil realiseren.

Ann werkt als business & personal coach in haar privé-praktijk en als loopbaancoach via de organisatie Arcturus.
Als business partner werkt ze zowel bij de klant als vanuit haar eigen bedrijf.

Wat onze klanten zeggen

Als je samenwerkt met Ann kom je in een professionele cocon terecht.  Ze luistert zeer goed naar haar klant, ziet snel opportuniteiten, denkt goed na en gaat meteen over tot actie!  Ze heeft een enorme interesse in mensen en is bereid om haar waarden met hen te delen.  Steeds voetjes op de grond… altijd begeleid door een charmante glimlach.

Gino Aenspeck – Sales Manager Benelux-Nordics

Ik had en heb een goede job en volgens mijn omgeving zou ik gek zijn om hieraan iets te veranderen, maar diep vanbinnen voelde ik toch een soort onrust, een kriebel die binnenin me bleef (…) Dankzij Ann kwam ik verrassend snel te weten welke richting ik wilde uitgaan en wat mijn grote dromen waren (…)

Dromen is mooi, maar ze realiseren is natuurlijk iets anders. Ook daarbij kreeg ik de gepaste begeleiding (…) Mijn huidige job doe ik nog steeds, maar ik ga hier op een andere manier mee om dan voorheen. (…) maak er het beste van en straal dat ook uit op mijn collega’s. Daarnaast verken ik nieuwe horizonten die heel dicht bij mijn werkelijke ik liggen en daar geniet ik van (…). Eén ding besef ik nu: Loopbaancoaching is de beste investering die ik de afgelopen jaren heb gedaan, want investeren in jezelf, je eigen toekomst en geluk, is goud waard. Bedankt, Ann!

Annick Beirinckx – Internaatbeheerder en mede-zaakvoerder ‘Jouw Verhaal’

Vastbesloten om jouw leven, carrière of business een boost te geven en benieuwd hoe we dit samen realiseren?